Τα 3 ζώδια που σκέφτονται υπερβολικά και υπεραναλύουν τα πάντα

Το overthinking είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους μας, αλλά ορισμένοι άνθρωποι το κάνουν σίγουρα περισσότερο από άλλους.

Παρακάτω βρίσκονται τα 3 ζώδια που σκέφτονται υπερβολικά και υπεραναλύουν τα πάντα, σύμφωνα με την αστρολογία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι διαισθητικός και μυστηριώδης. Είναι επίσης λίγο κτητικός και εμμονικός. Ο Σκορπιός παγιδεύεται στις λεπτομέρειες των συναισθημάτων του και των προθέσεων των άλλων τόσο πολύ που δεν μπορεί να αφήσει τις σκέψεις να φύγουν και είναι εντελώς απασχολημένος με το τι σημαίνουν τα πάντα.

Ακόμα κι αν ένας Σκορπιός καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για κάτι, θα το σκεφτεί ξανά και θα εξετάσει την κατάσταση λίγο περισσότερο. Είναι δύσκολο για έναν Σκορπιό να προχωρήσει. Είναι τόσο κολλημένος στις σκέψεις του όσο είναι και στον σύντροφό του.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι πολύ έξυπνος και τείνει να χάνεται μέσα στις σκέψεις του και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτό κάνει τον Παρθένο επιρρεπή στην υπερβολική σκέψη και θα καταλήξει σε κάθε πιθανό σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί ή θα αναλύσει κάτι που έχει ήδη συμβεί μέχρι το σημείο χωρίς επιστροφή.

Ο Παρθένος είναι επίσης ένα πολύ επικριτικό ζώδιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι ο Παρθένος είναι τελειομανής. Είναι απίστευτα προσεκτικός με ό,τι λέει και κάνει, αλλά όχι χωρίς έντονη ψυχική προετοιμασία. Έτσι καταλήγει μονίμως κουρασμένος από το overthinking.

Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση. Αυτό είναι και μια ευλογία και μια κατάρα για τον Δίδυμο, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά τον οδηγούν επίσης να σκέφτεται υπερβολικά σχεδόν όλα όσα του έχουν συμβεί ποτέ. Ο Δίδυμος θέλει να δει μια κατάσταση, ένα συναίσθημα ή ένα άτομο από κάθε οπτική γωνία που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτό πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ο Δίδυμος για να καταλάβει κάτι πλήρως.

Διαβάστε ακόμη: 

Το δημοφιλές προπονητικό πρόγραμμα Tabata και τα οφέλη του

Φτιάξε τον κλασικό αγαπημένο κρητικό ντάκο με ένα twist

 

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Ζώδια