Κλείσιμο

Απρόσμενη επιτυχία για «άγνωστο» τραγουδιστή της κάντρι - Το τραγούδι του έπαιξε ακόμα και στο ντιμπέιτ

Ο 30χρονος Όλιβερ Άντονι εκτοξεύτηκε στην κορυφή των τσαρτς στις ΗΠΑ, αφού οι στίχοι του «Rich Men North of Richmond» χτύπησαν ευαίσθητες χορδές αγροτών και εργατών

Ένας μέχρι πρότινος άγνωστος τραγουδιστής της κάντρι, ο 30χρονος Όλιβερ Άντονι, εκτοξεύτηκε στην κορυφή των τσαρτ στις ΗΠΑ, αφού οι στίχοι του «Rich Men North of Richmond» χτύπησαν ευαίσθητες χορδές αγροτών και εργατών στην αμερικανική ύπαιθρο.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου στο YouTube έχει περισσότερες από 41 εκατομμύρια προβολές και έχει γίνει ύμνος των κατοίκων υποβαθμισμένων περιοχών των μεσοατλαντικών, μεσοδυτικών και νότιων πολιτειών - οι οποίοι αισθάνονται αδικημένοι έναντι των πλούσιων αστών της ανατολικής και δυτικής ακτής.

Η πρωτοφανής επιτυχία ήταν τέτοια που το τραγούδι «Rich Men North of Richmond» άνοιξε την Τετάρτη στο Fox News το ντιμπέιτ μεταξύ οκτώ υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές - από το οποίο απουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις έκανε λόγο για τραγούδι αποδοκιμασίας της οικονομικής πολιτικής του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: skai.gr