Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Τι λένε τα... άστρα για τις προοπτικές κάθε ζωδίου

Κριός

Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

Ταύρος

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευπροσάρμοστοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Μην αποστασιοποιείστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.

Δίδυμοι

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Έχετε την αίσθηση, και καλά κάνετε και την έχετε, ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή σας, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά.

Καρκίνος

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει μάννα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε σήμερα, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε… Φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και ανοιχτοί με τους γύρω σας και δεν θα χάσετε. Παράλληλα, η μέρα σας δίνει αρκετή ενέργεια και έμπνευση για να μπορέσετε να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Προσέξτε ωστόσο την υγεία σας, γιατί υπάρχουν και οι εποχιακές γρίπες!

Λέων

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, αναφορικά με τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους! Αλλιώς οι λογομαχίες και οι έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας και θα αποσυντονίσουν τη μέρα σας. Η αισθηματική σας ζωή βιώνει εντάσεις και θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Παρθένος

Η μέρα στο τέλος του μήνα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομική ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Πάρτε αποστάσεις από τα θέματα που σας απασχολούν και σχεδιάστε εκ νέου τις δράσεις σας.

Ζυγός

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Σκορπιός

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα… Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όριο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

Τοξότης

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα και σας βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψετε. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σας βαραίνει... Εάν κοιτάξετε ωστόσο γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σας.

Αιγόκερως

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξήσουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για τους αδέσμευτους !

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε μια δύνη, σε ένα καταλυτικό σημείο μιας μεταβατικής περιόδου. Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχετε καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

Πηγή: skai.gr