«Άπιστος»: Ασιγιά και Ντερίν στο χείλος της καταστροφής - Δείτε το trailer

Η Ασιγιά, που έχει πια καταλάβει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μια αρρωστημένη αγάπη, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τη Ντερίν να ξεπεράσει τις εμμονές της

Απόψε, Τρίτη 23 Αυγούστου στις 21.00 στη δραματική σειρά «Άπιστος» στον ΣΚΑΪ, η Ασιγιά και η Ντερίν βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

Δείτε το trailer: 

 

Δείτε το απόσπασμα:

https://www.skaitv.gr/show/seires/apistos/2022-08-23-21/video/apistos-sneak-preview-asigia-kai-nterin-sto-cheilos-tou-gkremou

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77

Η Ασιγιά, που έχει πια καταλάβει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μια αρρωστημένη αγάπη, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τη Ντερίν να ξεπεράσει τις εμμονές της. Εκείνη προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της Ασιγιά, όμως τίποτα στέρεο δεν μπορεί να χτιστεί πάνω στα συντρίμμια ενός τόσο σκοτεινού παρελθόντος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78

Η Ασιγιά βρίσκεται στο έλεος της Ντερίν, η οποία -έχοντας χάσει πια κάθε έλεγχο των συναισθημάτων της– βάζει και τις δυο τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο Βολκάν προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, όμως για ακόμα μια φορά δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79

Η Μπαχάρ ξαναβρίσκει επιτέλους την ευτυχία στην αγκαλιά του Μελίχ. Η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το τρομερό δυστύχημα που συνέβη πριν από έξι μήνες. Δυστυχώς η Ντερίν νιώθει ακόμα τις συνέπειές του. Το ίδιο και ο Βολκάν, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα της.

Πηγή: skai.gr