«Αναποδιά» για τους Bennifer λίγο πριν τον γαμήλιο πάρτι - Χτύπησε η μητέρα του Μπεν Άφλεκ

Jennifer Lopez - Ben Affleck

Στην ιδιωτική κατοικία του Άφλεκστη Georgia όπου θα γίνει η γαμήλια τελετή, έφτασε ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος που είχε η μητέρα του χτυπώντας στο πόδι

Μία μέρα πριν τον γάμο της Jennifer Lopez - Ben Affleck προκλήθηκε αναστάτωση αναγκάζοντας τους δυο να ακυρώσουν τις πρόβες τους. Ξαφνικά, στην ιδιωτική κατοικία του Affleck, έκτασης 87 στρεμμάτων, στο Riceboro, στη Georgia όπου θα γίνει η γαμήλια τελετή, έφτασε ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος που είχε η μητέρα του Ben.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο κτήμα περίπου στις 12:00 μεσημέρι και παρέμεινε για 20 λεπτά πριν αναχωρήσει για το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μητέρα του ηθοποιού έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Λίγο αργότερα το ζευγάρι θεάθηκε έξω από το νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία.

Τι ετοιμάζουν για τους καλεσμένους

Αν και η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck να παντρεύτηκαν πολύ πρόχειρα στο Λας Βέγκας πριν από περίπου ένα μήνα, το γαμήλιο πάρτι τους θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. «Η Jlo θα είναι η πρωταγωνίστρια του πάρτι. Ο Ben θέλει να είναι η μεγάλη ημέρα για εκείνη!», γράφτηκε στο δημοσίευμα. Οι εορτασμοί αναμένεται να διαρκέσουν τρεις ημέρες και το μέγαλο πάρτι θα γίνει το Σάββατο ενώ την Κυριακή οι νεόνυμφοι διοργάνωσαν BBQ και πικνίκ για εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Jennifer Lopez όπως αναφέρουν τα δημοσίευματα αναμένεται να φορέσει μία custom Ralph Lauren δημιουργία υψηλής ραπτικής, τη διοργάνωση του πάρτι έχει αναλάβει ο Colin Cowie, γνωστός για τα πάρτι εκατομμυρίων δολαρίων των διάσημων πελατών του όπως της Oprah Winfrey, της Kim Kardashian, Michael Jordan, κ.ά. Ανάμεσα στα ονόματα των καλεσμένων είναι ο Matt Damon, ο Jimmy Kimmel, Casey Affleck και Drea de Matte.

Πηγή: Must