Κλείσιμο

Tι είναι η αριθμολογία και πώς να βρεις τον αριθμό σου

Η αριθμολογία μπορεί να μας δώσει μια εικόνα για την προσωπικότητά μας και τον σκοπό μας στη ζωή

Η αριθμολογία είναι η μελέτη των αριθμών. Με τον ίδιο τρόπο που η αστρολογία συνδέεται με τους πλανήτες, η αριθμολογία συνδέεται με τους αριθμούς και αντλεί πληροφορίες από συνδυασμούς, γράμματα και σύμβολα που υπάρχουν στη ζωή μας.

Τι είναι η αριθμολογία;

Η αριθμολογία βασίζεται σε διδασκαλίες του Πυθαγόρα. Η θεωρία πίσω από την αριθμολογία βασίζεται στην πυθαγόρεια ιδέα ότι όλα τα πράγματα μπορούν να εκφραστούν αριθμητικά αφού και γεγονότα και πράγματα γύρω μας τελικά ανάγονται σε αριθμούς.

Μόλις μάθεις περισσότερα για την αριθμολογία, θα αρχίσεις να βλέπεις μοτίβα στην καθημερινότητα. Δώσε προσοχή, γιατί αν επαναλαμβάνονται συχνά, μπορεί να θέλουν να σου πουν κάτι.

Ο αριθμός της διαδρομής της ζωής μας καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησής μας. Όπως το ζώδιό μας, αυτός ο αριθμός θα καθορίσει την προσωπικότητά μας, τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τον σκοπό της ζωής μας.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεσαι να είσαι μαθηματικός για να λύσεις αυτήν την εξίσωση. Θα χρειαστείς μια αριθμομηχανή, ένα στυλό και ένα χαρτί.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, τον δωδέκατο μήνα του έτους, θα προσθέσετε 1 + 2 = 3.

Αν γεννήθηκες το 1994, αθροίζεις κάθε ψηφίο. 1 + 9 + 9 + 4 = 23. Σε αυτήν την περίπτωση, εξακολουθείς να έχεις έναν διψήφιο αριθμό. Προσθέτεις μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο 2 + 3 = 5.

Μόλις προσθέσεις όλους τους αριθμούς μαζί, θα έχεις τον αριθμό σου.

Τι είναι οι κύριοι αριθμοί;

Η μόνη φορά που δεν πρέπει να φτάσεις σε μονοψήφιο είναι αν καταλήξεις με 11 ή 22. Αυτοί είναι κύριοι αριθμοί και είναι απίστευτα ξεχωριστοί. Αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου.

Ακριβώς όπως ορισμένα ζώδια της αστρολογίας τα πάνε καλύτερα από άλλα, ορισμένοι αριθμοί είναι πιο συμβατοί από άλλους. Ακολουθεί μια ανάλυση των αριθμών με τους οποίους θα τα πηγαίνεις καλύτερα — και εκείνους που δεν ταιριάζετε τόσο.

  • Νούμερο 1 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 1, το 5 και το 7. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 2, 4 και 6.
  • Αριθμός 2 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 2, το 4 και το 8. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με το 1, το 5 και το 7.
  • Αριθμός 3 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με τα 3, 6 και 9. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 4, 7 και 8.
  • Αριθμός 4 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με τα 2, 4 και 8. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 1, 3, 5 και 9.
  • Αριθμός 5 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 1, το 5 και το 7. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 2, 4, 6.
  • Αριθμός 6 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 3, το 6 και το 9. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με το 1, το 5 και το 7.
  • Αριθμός 7 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 1, το 5 και το 7. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 2, 3, 6 και 8.
  • Αριθμός 8 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με τα 2, 4 και 8. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με τα 3, 7 και 9.
  • Αριθμός 9 – Τα πηγαίνεις καλύτερα με το 3, το 6 και το 9. Θα έχεις τα περισσότερα προβλήματα με το 4 και το 8.

Ερμηνεία αριθμών - 1 έως 22

Νούμερο 1

Στην αριθμολογία, το 1 συνδέεται με την ανεξαρτησία, την ηγεσία και το δυνατό πνεύμα. Αυτό είναι παρόμοιο με έναν Κριό, που συμβαίνει να είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Έχετε μια στάση ανάληψης ευθύνης και γίνεσαι εξαιρετικός ηγέτης.

Ωστόσο, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να απωθήσετε τους φίλους και συγγενείς. Παρόλο που είστε κρυφά ανασφαλείς, μπορείτε να συμπεριφέρεστε αλαζονικά και αυταρχικά.

Νούμερο 2

Στην αριθμολογία, το 2 συνδέεται με την αρμονία και την ισορροπία. Είστε ένας αυτός που πιστεύει ότι η ζωή υποτίθεται ότι είναι δίκαιη και οι άνθρωποι υποτίθεται ότι είναι ίσοι. Είστε συμπονετικός και ευγενικός.

Ωστόσο, είστε ευαίσθητοι και μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε παραμελημένοι μερικές φορές – αλλά δεν θα μιλήσετε επειδή μισείτε τις συγκρούσεις.

Νούμερο 3

Στην αριθμολογία, το 3 συνδέεται με τη δημιουργικότητα και την έκφραση. Έχετε φαντασία και παιδική άποψη για τον κόσμο. Εφόσον σας αρέσει να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους, μοιράζεστε την τέχνη σας με όλους.

Ωστόσο, μερικές φορές είστε κυκλοθυμικοί και σας αρέσει να κρύβεστε. Χρειάζεστε άφθονο χρόνο για να επαναφορτιστείτε αφού ξοδέψετε την ενέργειά σας.

Νούμερο 4

Στην αριθμολογία, το 4 συνδέεται με υπευθυνότητα και πρακτικότητα. Είστε ένας σκληρά εργαζόμενος που σκέφτεται πάντα λογικά. Είστε περήφανοι για την ικανότητά σας να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Μερικές φορές, είστε πεισματάρηδες αλλά είναι για το καλό σας.

Νούμερο 5

Στην αριθμολογία, το 5 συνδέεται με την ελευθερία και την περιπέτεια. Είστε ελεύθερος στοχαστής με προοδευτικές απόψεις. Θα προτιμούσατε να δείτε νέα μέρη και να μάθετε για νέους πολιτισμούς. Είστε ατρόμητοι και αυθόρμητοι.

Δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε. Είστε πολύ ανήσυχοι και ανυπόμονοι στις σχέσεις.

Νούμερο 6

Στην αριθμολογία, το 6 συνδέεται με τη θεραπεία και την επίλυση προβλημάτων. Η ενσυναίσθηση σας υποστηρίζει και φροντίζει τους φίλους και την οικογένειά σας. Απολαμβάνετε να φροντίζετε τους άλλους και έχετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες.

Ωστόσο, μερικές φορές κάνετε υπέρβαση όταν προσπαθείτε να βοηθήσετε. Η συμπεριφορά σας μπορεί να μοιάζει αυταρχική.

Νούμερο 7

Στην αριθμολογία, το 7 συνδέεται με τη σοφία και το οξυδερκές μάτι. Είστε αναλυτικοί και έξυπνοι, όπως ένας Παρθένος και ένας Σκορπιός. Ο αριθμός επτά δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να αισθάνεστε πάντα πότε κάτι δεν πάει καλά.

Είστε τελειομανείς. Μερικές φορές, παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά.

Νούμερο 8

Στην αριθμολογία, το 8 συνδέεται με τον πλούτο και την επιτυχία. Είστε εργασιομανής και έχετε υψηλές φιλοδοξίες. Δεν θέλετε να σταματήσετε να εργάζεστε προς την επίτευξη των στόχων σας, ακόμη και όταν είστε εξαντλημένοι..

Νούμερο 9

Στην αριθμολογία, το 9 συνδέεται με την πνευματική επίγνωση. Είστε μια παλιά ψυχή που παγιδεύεται ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Έχετε περάσει πολλά και ελπίζετε να φτάσετε σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης.

Θέλετε επίσης να διαδώσετε την πνευματική σας επίγνωση σε άλλους.

Νούμερο 11

Στην αριθμολογία, το 11 συνδέεται με τη θεραπεία. Έχετε υψηλές φυσικές ικανότητες και διαισθητικά χαρίσματα. Ό,τι κι αν γίνει, προσπαθείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Νούμερο 22

Στην αριθμολογία, το 22 συνδέεται με τη δημιουργικότητα και την αξιοπιστία. Η αποστολή σας είναι να μεταμορφώσετε και να ξεπεράσετε την καθημερινότητα.

Μπορεί να είχατε μια ασταθή παιδική ηλικία, αλλά αυτός ο πόνος έχει τροφοδοτήσει το πάθος σας. Σας οδήγησε να δημιουργήσετε καινοτόμες ιδέες.

Πηγή: Savoir Ville