Love Island: Αλέξανδρος Κ. και Χριστίνα στην σουίτα - Νέο ζευγάρι στο παιχνίδι

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν να χαίρονται μαζί τους

Ήδη από το τέλος του προηγούμενου επεισοδίου του reality αγάπης, είδαμε  την Χριστίνα να λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της το οποίο προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους.

Το μήνυμα αυτό αφορούσε ψηφοφορία του κοινού, το οποίο επέλεξε εκείνη και το ταίρι της Αλέξανδρο Κ. να είναι το πρώτο ζευγάρι που θα απολαύσει την ιδιωτικότητα της σουίτας. 

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν να χαίρονται μαζί τους. Σταδιακά ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σε ανυπομονησία, και αυτή με τη σειρά της σε... φιλιά!

Ωστόσο «η θερμοκρασία» έπεσε απότομα, καθώς το ζευγάρι λίγο αφότου έμεινε μόνο είχε έναν έντονο καυγά.

Ο Αλέξανδρος, παρά το δώρο του κοινού, δεν μπορούσε να ξεχάσει την εικόνα της Χριστίνας να μπαίνει στη βίλα κρατώντας τον Αργύρη. 

Την ίδια ώρα που το συγκεκριμένο ζευγάρι βρίσκονταν σε «τρικυμία», ένα άλλο ζευγάρι φαίνεται πως δημιουργούνταν.

Στο τελευταίο παιχνίδι, τα αγόρια έπρεπε να βαθμολογήσουν τα φιλιά των κοριτσιών, με την ιδιαιτερότητα ότι θα είχαν τα μάτια τους κλειστά. Όπως αναμένονταν η διαδικασία ήταν αρκετά... έντονη.

Μπορεί νικήτρια του παιχνιδιού να ήταν η «δεσμευμένη» Χριστίνα, όμως το φιλί που έκλεψε την παράσταση και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο ήταν αυτό της φορτσάτης Ιωάννας στον Γ. Κόρκα. Η νεοεισελθούσα islander, δεν έμεινε στα τυπικά και έδωσε ένα φιλί που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον παραλήπτη του και βαθμολογήθηκε με 9!

Οι δυο τους όμως δεν περιορίστηκαν στα του παιχνιδιού και λίγο αργότερα έδωσαν ακόμα περισσότερα φιλιά, ξαπλωμένοι αυτή τη φορά, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων.  

Το νέο αυτό ζευγαρί επισημοποιήθηκε όταν μετά και την έλευση της Ηλιάνας στη βίλα, η Ιωάννα κλήθηκε να επιλέξει το ταίρι της, που δεν ήταν άλλος από τον Γ. Κόρκα. 

Πηγή: skai.gr