Η Τζούντι Ντεντς χάνει την όρασή της, αλλά δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της

Η 86χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τη δύσκολη καθημερινότητά της καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει και στα βασικά, όπως να φροντίσει για το φαγητό της, να διαβάσει ή να γράψει.

Η γνωστή ηθοποιός Τζούντι Ντεντς αποκάλυψε πως πάσχει από εκφύλιση ωχράς κηλίδας, κάτι που προκαλεί σταδιακή απώλεια της όρασή της.

Δηλώνει ωστόσο αποφασισμένη να μην το βάλει «κάτω» και να μην εγκαταλείψει τη καριέρα της. 

Η Τζούντι Ντεντς μιλώντας στην εκπομπή του Louis Theroux στο BBC2 μίλησε για τη δύσκολη καθημερινότητά της, καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει και στα βασικά, όπως να φροντίσει για το φαγητό της, να διαβάσει ή να γράψει.

Παρ' όλα αυτά όμως, δεν θα εγκαταλείψει την καριέρα της που αριθμεί 60 χρόνια. Η βραβευμένη με Όσκαρ γυναικείου ρόλου στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει παρά τα εμπόδια.

«Δεν θέλω να αποσυρθώ. Δεν κάνω πολλά αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορώ να δω. Είναι κακό. Αλλά πρέπει να διδάξω στον εαυτό μου έναν νέο τρόπο μάθησης» είπε χαρακτηριστικά Τζούντι προσθέτοντας πως η ίδια έχει φωτογραφική μνήμη, «οπότε εάν κάποιος μου πει κάτι μπορώ να το μάθω γρήγορα. Και έχω πολλούς ανθρώπους που μπορούν να με βοηθήσουν».

Όταν ρωτήθηκε πότε και εάν επιστρέψει σύντομα στη σκηνή, απάντησε αφοπλιστικά: «Σύντομα. Αρκεί να ξέρω ότι δεν υπάρχουν πράγματα που πέφτουν κάτω».

Πηγή: skai.gr