Κλείσιμο

Η έκθεση «Asteroid City» του Wes Anderson «προσγειώνεται» στο Λονδίνο

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου

Με αφορμή την έναρξη προβολής της ταινίας «Asteroid City» του Αμερικανού σκηνοθέτη, Ουές Άντερσον, το 180 Studios και η Universal Pictures επιμελήθηκαν μια νέα έκθεση που θα εγκαινιαστεί στις 17 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Το 180 Studios είναι ένα δίκτυο χώρων παραγωγής και εκθέσεων, το οποίο υποστηρίζει τα αναδυόμενα ταλέντα και παρέχει πλατφόρμα δημιουργικής ανάπτυξης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 180 Studios (@180.studios)

Πρωτότυπα σκηνικά, κοστούμια, έργα τέχνης, μινιατούρες και καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις με γραφικά και ήχοι που αποτυπώνουν το χαρακτηριστικό στιλ του Άντερσον έχουν στηθεί στη γκαλερί του πολυχώρου 180 The Strand και θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο νέο κινηματογραφικό έργο του που διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικανική πόλη της ερήμου το 1955.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, το συνέδριο Junior Stargazer/Space Cadet, το οποίο διοργανώνεται για να συγκεντρώσει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ένα διάστημα συντροφικότητας και επιστημονικού ανταγωνισμού, διακόπτεται από γεγονότα που αλλάζουν τον κόσμο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης «Asteroid City» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εμβληματικό δείπνο της δεκαετίας του '50, όπως παρουσιάζεται στην 11η μεγάλου μήκους ταινία του Άντερσον.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.

Η ταινία «Asteroid City» με τους Τομ Χανκς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τζέισον Σουόρτσμαν, Τζέφρι Ράιτ, Μπράιαν Κράνστον, Έντουαρντ Νόρτον και πολλούς άλλους θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ