Κλείσιμο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους... κινηματογράφους: Ο ρόλος-έκπληξη στη νέα ταινία του Αστερίξ - Δείτε trailer

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/9) η γαλλική εταιρία παραγωγής «Pathe», κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας «Asterix and Obelix : The Middle Kingdom», στην οποία θα συμμετέχει και ο Ιμπραΐμοβιτς

Οι αγαπημένοι μας παιδικοί ήρωες από την Γαλατία, ο Αστερίξ και ο Οβελίξ μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, με την γαλλική εταιρία παραγωγής ταινιών «Pathe» να βγάζει στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας «Asterix and Obelix : The Middle Kingdom».

Μάλιστα, σε ρόλο έκπληξη στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον αστέρα της Μίλαν να το ανακοινώνει με το τρέιλερ της ταινίας στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και φαίνεται πως είναι έτοιμος για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Η πλοκή της ταινίας:

«Είναι το έτος 50 π.Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από ένα πραξικόπημα που υποκινήθηκε από τον Ντενγκ Τσιν Τσιν, έναν προδότη πρίγκιπα. Βοηθούμενη από τον Finalthesis, τον Φοίνικα έμπορο και τον πιστό της σωματοφύλακα Mai Wei, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Sass-Yi καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από δύο γενναίους πολεμιστές, τον Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι είναι προικισμένοι με υπεράνθρωπη δύναμη χάρη στο μαγικό τους φίλτρο. . Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας δέχονται με χαρά να βοηθήσουν την Πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Και έτσι ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι και περιπέτεια στο δρόμο για την Κίνα. Αλλά ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο...»

Πηγή: sport-fm.gr