Trolls Band Together: Η αυτή είναι η νέα ταινία των «Ευχούληδων» - Δείτε το trailer

  Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου

Mε πολύ λάμψη, μαγικά χρώματα και μουσική των 90ς στη διαπασών επιστρέφουν για τρίτη φορά οι Ευχούληδες (Trolls) με την ταινία «Trolls Band Together».

Σημειωτέον, η πρώτη ταινία των «μικρών ξωτικών» κυκλοφόρησε το 2016 και απέφερε σχεδόν $350 εκατ. στο παγκόσμιο box office και η δεύτερη το 2020.

Η νέα ταινία της  Universal Pictures και της DreamWorks Animation με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και 'Αννα Κέντρικ να δανείζουν τις φωνές τους είναι «γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, νέους κόσμους και καινούργιους χαρακτήρες», είπε ο σκηνοθέτης Γουόλτ Ντορν στο «Variety».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και αδυσώπητου φλερτ, η Poppy (Κέντρικ) και ο Branch (Τίμπερλεϊκ) είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Ένα μυστικό από το παρελθόν θα γίνει η αφορμή να σμίξει ξανά ο Branch με τα τέσσερα χαμένα του αδέρφια και να σώσει το ένα από αυτά.

Ο Ντορν σημείωσε επίσης ότι η μουσική των 90s και τα boy bands αποτελούν την «ψυχή» της ταινίας και γι΄αυτό στο ξεκίνημά της ζήτησε την γνώμη του Τίμπερλεϊκ ως μέλος των NSYNC.

Στην οικογένεια των «Ευχούληδων» δανείζουν τις φωνές τους μεταξύ άλλων οι Καμίλα Καμπέγιο, Τρόι Σιβάν, Έιμι Σούμερ και Κέναν Τόμσον.

Η ταινία «Trolls Band Together» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία