Squid Game: Τα παιχνίδια της δεύτερης σεζόν θα είναι «πιο δραματικά»

Η 2η σεζόν του Squid Game επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα από το Netflix, χάρη σε ένα λιτό teaser.

Το Squid Game είναι η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix, βοηθώντας πολλούς από τους ηθοποιούς του να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση.

Ειδικότερα, ο αξιολάτρευτος ηλικιωμένος παίκτης, ο «001», τον οποίο υποδύεται ο Oh Young-soo έγινε ο πρώτος ηθοποιός από την Κορέα που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, όντας μάλιστα υποψήφιος και για Έμμυ στην αντίστοιχη κατηγορία του δεύτερου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά.

Τώρα, με αφορμή την τελετή απονομής των βραβείων που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του επόμενου μήνα, ο Oh Young-soo παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο Discussing Film. Συγκεκριμένα, μίλησε για τις μεθόδους του, την εκπροσώπηση της Κορέας στις τέχνες, καθώς και για το περίεργο ταξίδι που πέρασε ο χαρακτήρας του στην πρώτη σεζόν.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και μερικά teasers για τα όσα ετοιμάζει ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-Hyuk, για τη 2η σεζόν του Squid Game. Μεταξύ άλλων, ο Oh Young-soo ρωτήθηκε για τα παιδικά παιχνίδια που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, αποκαλύπτοντας πως θα είναι ακόμη πιο δραματικά.

Το εν λόγω κομμάτι της συνέντευξης ακολουθεί παρακάτω.

Υπάρχουν συγκεκριμένα παιδικά παιχνίδια που θα θέλατε να δείτε στο Squid Game Season 2;

Oh Young-soo: Θυμάμαι ότι έπαιζα τα παιχνίδια που υπήρχαν στην πρώτη σεζόν όταν ήμουν μικρός. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που θα μπορούσα να σκεφτώ. Ωστόσο, δε νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Hwang Dong-Hyuk θα εφεύρει νέα παιχνίδια για την επερχόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα βρει κάποια νέα από την παιδική του ηλικία και μάλιστα μου είπε ότι έχει κάποια που είναι πιο δραματικά. Οπότε, ανυπομονώ γι' αυτά!

Να σας υπενθυμίσουμε πως η 2η σεζόν του Squid Game επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα από το Netflix, χάρη σε ένα λιτό teaser. Ωστόσο, καλύτερα να κάνετε υπομονή γιατί μάλλον θα το δούμε προς 2024 μεριά στις οθόνες μας.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους, το Netflix ετοιμάζει και το πραγματικό ριάλιτι του Squid Game με το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο είδος, ενώ δέχεται και ελληνικές συμμετοχές. Τέλος, αναπτύσσεται και μια ακόμη σατιρική σειρά που θα περιγράφει το πως το Squid Game έγινε «η καλύτερη σειρά του κόσμου».

Πηγή: Unboxholics