«Rare Objects»: Η νέα ταινία της Katie Holmes - Δείτε το trailer

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτι Χολμς μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τρέιλερ της ταινίας «Rare Objects», όπου έγραψε, σκηνοθέτησε, έκανε την παραγωγή και πρωταγωνίστησε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το τρέιλερ της ταινίας «Rare Objects». Πρόκειται για μια ταινία για τη φιλία, την ανθεκτικότητα, την αλήθεια και την ομορφιά», έγραψε η ίδια στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κάθλιν Τεσάρο, η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας (Τζούλια Μαγιόργκα) που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της μετά την νοσηλεία της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ανακτά την αυτοπεποίθησή της όταν πιάνει δουλειά σε ένα κατάστημα με αντίκες μέχρι την στιγμή που το τραυματικό της παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Όπως αναφέρει το Collider, η Χολμς έκανε την διασκευή του σεναρίου λίγο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου με τα γυρίσματα να ξεκινούν στα τέλη του 2021, στη Νέα Υόρκη.

Στην ταινία της IFC Films πρωταγωνιστούν η Τζούλια Μαγιόργκα, ο Άλαν Κάμινγκ, ο Ντέρεκ Λουκ, η Σάουντρα Αλέξαντερ και ο Ντέιβιντ Φλιν.

Η Χολμς αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παραγωγή «The Wanderers», το νέο έργο της Άννα Ζίγκλερ. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία