Anything’s Possible: Ο Billie Porter κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με ένα τρανς εφηβικό rom-com

Στο Anything’s Possible ο Billie Porter προσπαθεί να αποφύγει όσα περισσότερα κλισέ γίνεται  

Μέχρι που μπορεί να φτάσει το κλασικό rom-com που γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες; Δημιουργοί όπως ο Billie Porter φαίνεται να εξερευνούν εκ νέου τα όρια του αγαπημένου αυτού είδους και να προσθέτουν διαρκώς νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης στις νέες ταινίες.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το Anything’s Possible, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Billie Porter που έχει στο επίκεντρό του το εφηβικό love story ενός τρανς κοριτσιού.

Η Kelsa, η Em και η Chris συζητούν στην καφετέρια του σχολείου τα crush που έχουν με τους συμμαθητές τους. Τη στιγμή, όμως, που η Kelsa ετοιμάζεται να τους πει πως το crush της είναι ο Khal, η πολύ καλή της φίλη Em τους ανακοινώνει ότι είναι και το δικό της crush. Έτσι, η Kelsa αποφασίζει να μην αναφέρει κάτι και να μην πει δείξει ποτέ στον Khal τα συναισθήματά της. Κι ενώ αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σχέδιο που θα λειτουργήσει, τελικά η Kelsa και ο Khal συναντιούνται στο μάθημα των καλλιτεχνικών και ξεκινούν να δουλεύουν μαζί.

Στην αρχή οι δυο τους αναπτύσσουν μία πολύ όμορφη φιλία στην οποία πάντοτε υποβόσκει το φλερτ. Ο Khal διατηρεί έναν online ημερολόγιο και από εκεί μαθαίνουμε ότι του αρέσει η Kelsa και ότι διστάζει να της ζητήσει να βγουν ένα ραντεβού. Όταν τελικά το επιδιώξει, η Kelsa φοβάται ότι θα διακινδυνεύσει τη φιλία της με την Em, αλλά παράλληλα θέλει να έχει το δικό της δικαίωμα στην ευτυχία.

Ο Billie Porter επέλεξε να τοποθετήσει αυτή την ιστορία στην πόλη όπου μεγάλωσε

Το Pittsburgh δεν είναι μία πόλη που βλέπουμε συχνά στο σινεμά και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελε ο Porter να της δώσει μία ευκαιρία. Με το Anything’s Possible, όμως, δίνει και την ευκαιρία στα τρανς άτομα και συγκεκριμένα στους τρανς εφήβους να αποκτήσουν τα δικά τους κλασικά rom-com και την εκπροσώπηση που τους αρμόζει.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: τρανς