Δείτε το το τελευταίο trailer του «Super Mario Bros» - Ο Mario και η παρέα του είναι καθοδόν για τις κινηματογραφικές αίθουσες

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου

Για πρώτη φορά, οι παγκόσμιες εταιρίες ψυχαγωγίας «Illumination» και «Nintendo» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία μοναδική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη την «The Super Mario Bros.Movie» με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο διάσημους υδραυλικούς των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

Σε σενάριο του Μάθιου Φόγκελ, η ταινία ακολουθεί τους ξεχωριστούς υδραυλικούς του Μπρούκλιν να εργάζονται σ΄έναν κεντρικό υπόγειο αγωγό νερού. Oταν ο Λουίτζι εξαφανίζεται ο Μάριο ξεκινά μια απίστευτη αναζήτηση για να βρει τον δίδυμο αδελφό του. Στο τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα δείχνει τον Λουίτζι φυλακισμένο σε ένα κλουβί μέσα στο κάστρο του Bowser.

Στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Κρις Πρατ ως Mario και Τσάρλι Ντέι ως Λουίτζι.

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Κίγκαν-Μάικλ Κι, 'Ανια Τέιλορ, Τζακ Μπλακ, Σεθ Ρόγκεν και Φρεντ 'Αρμισεν, σε σκηνοθεσία των 'Ααρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γέλενικ. Mία εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει στην ταινία ο επί δεκαετίες «Mario», Τσαρλς Μαρτινέι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία