«Champions»: Μια καλή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Woody Harrelson – Δείτε το trailer

Οι επόμενες κυκλοφορίες τις Focus Features περιλαμβάνουν και το ψυχολογικό θρίλερ «Inside» του Βασίλη Κατσούπη (κυκλοφορία στις 10 Μαρτίου 2023), με πρωταγωνιστή τον Willem Dafoe

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την κωμωδία «Champions», στην οποία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιό Woody Harrelson ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Bobby Farrelly, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

Η ταινία σε σενάριο του Mark Rizzo βασίζεται στη βραβευμένη με Goya ισπανική ταινία Campeones, την οποία κυκλοφόρησε η Universal Pictures International, το 2018.

Η ιστορία ακολουθεί έναν πρώην προπονητή μπάσκετ (Harrelson) που, μετά από μια σειρά λάθη, διατάσσεται με δικαστική απόφαση να αναλάβει μια ομάδα παικτών με νοητική υστέρηση. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι παρά τις αμφιβολίες του, αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πιο μακριά από ό,τι φανταζόταν ποτέ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Kaitlin Olson, Cheech Marin, Ernie Hudson, Matt Cook, Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci, Ashton Gunning, Matthew Von Der Ahe, Tom Sinclair, James Day Keith, Alex Hintz, Casey Metcalfe, Bradley Edens και Champ Pederson.

Παραγωγοί είναι οι Paul Brooks, Scott Niemeyer και Jeremy Plager. Ο Harrelson και οι Brad Kessell, Alexander Jooss, Álvaro Longoria, Javier Fesser και Luis Manso έχουν αναλάβει ρόλο executive παραγωγών.

Οι επόμενες κυκλοφορίες τις Focus Features περιλαμβάνουν και το ψυχολογικό θρίλερ «Inside» του Βασίλη Κατσούπη (κυκλοφορία στις 10 Μαρτίου 2023), με πρωταγωνιστή τον Willem Dafoe.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: ταινία