Η Κουίντα Μπράνσον θα υποδυθεί την Όπρα Γουίνφρεϊ

Στην ταινία, που εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του Γιάνκοβιτς, τραγουδιστή και μουσικού, που είναι γνωστός για τα τραγούδια - παρωδίες πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον, Τζούλιαν Νίκολσον και Τόμπι Χους

Η Κουίντα Μπράνσον εντάχθηκε στο καστ της βιογραφικής ταινίας για τον βραβευμένο με Grammy μουσικό «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς.

Η 32χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί τη μεγιστάνα των ΜΜΕ, Όπρα Γουίνφρεϊ, στην ταινία με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» της πλατφόρμας streaming Roku.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τη Roku στο Twitter εμφανίζονται οι Κουίντα Μπράνσον ως Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς.

Στην ταινία, που εξερευνά τη ζωή και την καριέρα του Γιάνκοβιτς, τραγουδιστή και μουσικού, που είναι γνωστός για τα τραγούδια - παρωδίες πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον, Τζούλιαν Νίκολσον και Τόμπι Χους.

«Από μια συμβατική ανατροφή κατά την οποία το να παίζεις ακορντεόν ήταν αμαρτία, ο Αλ επαναστάτησε και έκανε το όνειρό του να αλλάζει τις λέξεις σε τραγούδια παγκόσμιας φήμης πραγματικότητα» αναφέρεται σε επίσημη περίληψη της ταινίας. «Με άμεση επιτυχία και ανάδειξη σε σύμβολο του σεξ, ο Αλ ζει έναν τρόπο ζωής με υπερβολές και ακολουθεί ένα περιβόητο ειδύλλιο που σχεδόν τον καταστρέφει», σημειώνεται.

Η Κουίντα Μπράνσον είναι γνωστή ως δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς του ABC «Abbot Elementary», η οποία θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία