Με πέντε νέες εκδόσεις από την άνοιξη η Porsche Τaycan Sport Turismo

H Porsche Τaycan Sport Turismo στην έκδοση GTS, θα είναι η πρώτη της σειράς που θα παρουσιαστεί στα τέλη του Φεβρουαρίου με τις υπόλοιπες εκδόσεις να ακολουθούν στα μέσα Μαρτίου. Στις νέες εκδόσεις ένα νέο στοιχείο εξοπλισμού που θα προσφέρεται ως extra, είναι η πανοραμική οροφή με Sunshine Control που ρυθμίζεται ηλεκτρικά για το ποσοστό διαφάνειας και προστασίας από το ηλιακό φως.

Οι εκδόσεις της Taycan Sport Turismo είναι αυτή με απόδοση 240 kW (326 ίπποι) κίνηση στους πίσω τροχούς και εξοπλισμένη προαιρετικά με μπαταρία Performance Plus η οποία αυξάνει και την απόδοση στους 280 kW (380 ίπποι), η Taycan 4S Sport Turismo με απόδοση 320 kW (435 ίπποι) κίνηση σε όλους τους τροχούς και εξοπλισμένη προαιρετικά με μπαταρία Performance Battery Plus η οποία αυξάνει και την απόδοση στους 360 kW (490 ίπποι), η Taycan GTS Sport Turismo με απόδοση 380 kW (517 ίπποι) και τετρακίνηση, η Taycan Turbo Sport Turismo με απόδοση 460 kW (625 ίπποι και τετρακίνηση) και η Taycan Turbo S Sport Turismo με απόδοση 460 kW (625 ίπποι) και τετρακίνηση.

Από στάση, η Taycan Turbo S Sport Turismo, επιταχύνεται στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 260 χλμ/ώρα. Η έκδοση με την μεγαλύτερη αυτονομία είναι η Taycan 4S Sport Turismo, η οποία (σύμφωνα με την WLTP) φτάνει τα 498 χιλιόμετρα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ