Η Ford επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα, τεχνολογίες και υποδομές

Αυτή τη στιγμή, η Ford διαθέτει στη φαρέτρα των ηλεκτροκίνητων προϊόντων της δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις και δύο plug-in υβριδικές.

Η Ford επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα, τεχνολογίες και υποδομές προκειμένου να μεταβεί σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Στόχος της είναι να διαθέτει στις ευρωπαϊκές αγορές περίπου 600.000 EV ετησίως έως το 2026. Ταυτόχρονα στοχεύει να καταστεί μία εταιρεία ουδέτερη ως προς τις εκπομπές άνθρακα σε όλο το αποτύπωμα των εγκαταστάσεων, των logistics και των προμηθευτών της έως το 2035.

Ακολουθώντας πιστά τον «ηλεκτρικό» δρόμο τόσο στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς όσο και στη χώρα μας, διαθέτει μια σειρά από μοντέλα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία και η κίνηση με μηδενικές εκπομπές.

Αυτή τη στιγμή, η Ford διαθέτει στη φαρέτρα των ηλεκτροκίνητων προϊόντων της δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις και δύο plug-in υβριδικές, οι οποίες έρχονται να θέσουν τα πρότυπα στην κατηγορίας τους. Από τη μια μεριά, η προηγμένη σε κάθε της πτυχή Mustang Mach-E και το πολυτάλαντο E-Transit και από την άλλη το πολυτελές Explorer PHEV και το πανέμορφο Kuga PHEV.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ