Μετά την Κέιτ Μος και η Ναόμι Κάμπελ στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ

Η μαύρη καλλονή, Ναόμι Κάμπελ, στέκεται, επίσης, στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, μετά την κατάθεση της Κέιτ Μος, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού, η Κάμπελ με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε στην Κέιτ Μος: «Πες το!»
Τα λόγια της Κάμπελ συνοδεύονταν από ένα απόσπασπα από ένα άρθρο που ανακεφαλαιώνει τις δηλώσεις της Κέιτ Μος στο δικαστήριο, στο οποίο το μοντέλο αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ ότι ο Τζόνι Ντεπ την έσπρωξε από μια σκάλα κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου τους τη δεκαετία του '90.

Η Κέιτ Μος «αθώωσε» τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση μόλις τριών λεπτών. Το 48χρονο σούπερ μόντελ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο τότε σύντροφός της την έσπρωξε από τη σκάλα. 

Όπως εξήγησε το μοντέλο, «βγαίναμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι βγήκε πριν από μένα, είχε καταιγίδα. Όπως βγήκα από το δωμάτιο, γλίστρησα στις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου».

Συνέχισε λέγοντας πως, «τσίριξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Αυτός ήρθε τρέχοντας να με βοηθήσει, με κουβάλησε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε πρώτες βοήθειες». 

Οι δικηγόροι της Χερντ αρνήθηκαν να εξετάσουν κατ’ αντιπαράσταση την Κέιτ Μος και έτσι, την αποδέσμευσαν από τη δίκη.

Η νομική ομάδα του Ντεπ φάνηκε να πανηγυρίζει όταν η Χερντ ανέφερε στη δική της κατάθεση το όνομα της Μος, αναβιώνοντας τη φήμη πως ο Ντεπ την είχε σπρώξει από τις σκάλες, καθώς, προφανώς, ήξερε πως η πρώην σύντροφος του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής θα κατέθετε υπέρ του. 

Πηγή: skai.gr