Μαγούλα Πύργου: Μοιραίο λάθος για 56χρονο - Κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα

Μαγούλα Πύργου: Μοιραίο λάθος για 56χρονο - Κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα

Χειριστής φορτηγού με ανυψωτικό γερανό, κατά κίνηση που έκανε, ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα σύμφωνα δημοσίευμα του ilialive.gr

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου Πύργου όπου διακομίσθηκε ο 56χρονος κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε φτάσει στο σημείο μαζί με δύο άλλα άτομα με φορτηγό που έφερε ανυψωτικό γερανό για να μεταφορτώσουν μηχανήματα από άλλο φορτηγό.

Δυστυχώς κανείς δεν πρόσεξε πως έκαναν όλη τη διαδικασία κάτω από τα καλώδια της μέσης τάσης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ. Έτσι μόλις σήκωσε με το χειριστήριο τη μπούμα αυτή ακούμπησε στα καλώδια και το ηλεκτρικό ρεύμα κεραυνοβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Σωριάστηκε στο έδαφος και όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Απομακρύνθηκαν άμεσα καθώς θα μπορούσε να υπάρξει κίνδυνος και για τους ίδιους.

Κλήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Πυροσβεστκή Υπηρεσία και κυρίως η ΔΕΗ που διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο δίκτυο προκειμένου με ασφάλεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ να προσεγγίσουν.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ στη διαδρομή έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.

Στο χώρο της τραγωδίας, οι δύο άνθρωποι που ήταν μαζί του σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να περιγράψουν καλά - καλά τι είχε συμβεί.

Πηγή φώτο: ilialive.gr

Πηγή: ilialive.gr