Με δάκρυα ολοκλήρωσε η Αριάνα Γκράντε την περιοδεία «Eternal Sunshine» στο κατάμεστο O2 Arena του Λονδίνου. Έπειτα από τρεις μήνες συναυλιών σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου, η 33χρονη τραγουδίστρια έδωσε την τελευταία της παράσταση πριν από το διάλειμμα που έχει αποφασίσει να κάνει από τη δημοσιότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η συγκίνηση ήταν έντονη από τα πρώτα λεπτά του αποχαιρετισμού της. Μιλώντας στους θαυμαστές της από τη σκηνή, προσπάθησε να τους ευχαριστήσει, αλλά η φωνή της λύγισε. «Ήταν μία από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου χωρίς να ξεσπάσω σε κλάματα», είπε.
«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν κάτι τόσο ιδιαίτερο και θα κρατήσω για πάντα αυτή την εμπειρία. Έχω τους καλύτερους θαυμαστές στον κόσμο και πάντα τους είχα», πρόσθεσε.
Κλείνοντας την ομιλία της, η Αριάνα Γκράντε ευχαρίστησε όσους τη συνόδευσαν σε ολόκληρη τη διαδρομή της, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σε όλη τη διαδρομή, από το “Honeymoon Avenue” μέχρι το Hampstead».
Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει το «One Last Time»
Η πιο φορτισμένη στιγμή της βραδιάς ήρθε κατά τη διάρκεια του «One Last Time». Η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ορισμένους στίχους και στράφηκε προς το κοινό, ζητώντας από τους θεατές να τραγουδήσουν μαζί της.
Χιλιάδες φωνές ακούστηκαν τότε μέσα στο O2 Arena, με την ίδια να παρακολουθεί εμφανώς συγκινημένη. Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού στο φινάλε της περιοδείας έκανε τη στιγμή ακόμη πιο συμβολική.
#ArianaGrande tears up and thanks her fans as she ends her #EternalSunshineTour in London: “This has been one of the most extraordinary and beautiful experiences of my life.” pic.twitter.com/esP5KZAINI
— Variety (@Variety) September 1, 2026
Άφησε τα ψηλοτάκουνα και εμφανίστηκε με Ugg
Στην τελευταία συναυλία της περιοδείας, η Αριάνα Γκράντε αποχωρίστηκε και τα χαρακτηριστικά ψηλοτάκουνα παπούτσια της. Εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας άνετες μπότες Ugg, καθώς αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο πόδι.
«Δεν πρόκειται για διάστρεμμα ή για κάποιο μυϊκό πρόβλημα, αλλά απλώς για ένα βαθύ κόψιμο», έγραψε, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της. «Όταν με δείτε χωρίς τα συνηθισμένα ψηλοτάκουνα ή να δυσκολεύομαι λίγο να πατήσω το πόδι μου, αυτός είναι ο λόγος».
Παρά την ενόχληση, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσει τις τελευταίες εμφανίσεις της: «Η παράσταση συνεχίζεται. Ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς, ακόμη κι αν είμαι μερικούς πόντους πιο κοντή από ό,τι συνήθως».
Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και πολύ καιρό
Η Αριάνα Γκράντε έχει διευκρινίσει ότι η αποχή της από τη δημοσιότητα δεν αποτελεί παρορμητική αντίδραση στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί. Όπως εξήγησε σε προηγούμενη συναυλία της, το διάλειμμα είχε σχεδιαστεί αθόρυβα εδώ και αρκετό καιρό και ήταν μια απόφαση που πήρε έπειτα από ώριμη σκέψη.
«Οι άνθρωποι μπορεί μερικές φορές να χρειάζονται ένα διάλειμμα. Τα όρια πρέπει να μπαίνουν», είπε, απορρίπτοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν την αρνητική δημοσιότητα να έχει καταστρέψει τη χαρά της για τη μουσική.
Για την τραγουδίστρια, η περιοδεία «Eternal Sunshine» λειτούργησε και ως μια περίοδος επούλωσης. Τη χαρακτήρισε «όμορφη, θεραπευτική και διορθωτική εμπειρία», υπογραμμίζοντας ότι κανένας εξωτερικός θόρυβος δεν μπορεί να αλλοιώσει τη σχέση της με το κοινό.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.