Σε παθολογικά αίτια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος του 90χρονου, τη σορό του οποίου κρατούσε τουλάχιστον 2,5 χρόνια στον καταψύκτη ο γιος του, στον Μυστρά, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που διενήργησε χτες τη νεκροψία – νεκροτομή.
Η νεκροψία έγινε υπό δύσκολες συνθήκες καθώς η σορός του ηλικιωμένου ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε βαθιά κατάψυξη, επαγγελματικού καταψύκτη ξενοδοχείου.
Ο ιατροδικαστής δεν διέκρινε ίχνη εγκληματικής ενέργειας αλλά τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Πιο δύσκολο είναι να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος θανάτου του 90χρονου λόγω της διατήρησης της σορού σε κατάψυξη.
Ο ιατροδικαστή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ έχει λάβει και τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ο ηλικιωμένος όσο ήταν εν ζωή και εστιάζει στις ουσίες της.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.