Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Οι σκευωροί μου δεν θα γλιτώσουν από μένα

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Οι σκευωροί μου δεν θα γλιτώσουν από μένα

Η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο κουκουλοφόρους μάρτυρες να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Άδωνης Γεωργιάδης.

"Η επιτροπή της Βουλής ειναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα.Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα.", υπογράμμισε.
 

Μάλιστα ο κος Γεωργιάδης τους κάλεσε, επίσης, να πουν στην επιτροπή αν τους έβαλε κάποιος να πουν όσα είπαν και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν από τον ίδιο ούτε μια στο εκατομμύριο.

«Αν νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν από μένα πλανώνται πλάνην οικτρά.», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι αυτά που είπε ο κ Μανιαδάκης είναι αυτά του είχε πει και στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ.

«Είναι ντροπή σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η Novartis, που ενέπλεξε πρώην πρωθυπουργούς και πρώην υπουργούς να φτάνουμε σε ένα σημείο που αντί να διαλευκανθεί η υπόθεση, να έχουμε τον έναν εισαγγελέα να κατηγορεί τον άλλον».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι στην υπόθεση αυτή έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά του δικαιώματα ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που έστησαν Συριζαίοι ενώ γνωστοποίησε ότι έχει κληθεί και ο ίδιος από τον Εισαγγελέα για να να καταθέσει ως μάρτυρας.

Ειδικότερα, ο υπουργός εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υπηρέτησε τα συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο.

« Γελάς όταν τους ακούς να λένε ότι πολέμησαν τα συμφέροντα.», ανέφερε.

Πηγή: skai.gr