Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim του Ιράν δημοσίευσε το τελευταίο χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε ο Αρχηγός του Επιτελείου των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγος Αμπντολραχίμ Μουσαβί, λίγο πριν τον θάνατό του, όταν οι αμερικανικές και ισραηλινές δυνάμεις ξεκίνησαν τον πόλεμό τους στις 28 Φεβρουαρίου.
Το συγκινητικό μήνυμα αντικατοπτρίζει τη «φευγαλέα» φύση της ζωής και των υλικών αγαθών:
«Ο κόσμος είναι κάτι κακό, γιατί ακόμα κι αν τον αποκτήσεις όλο, δεν έχεις αποκτήσει τίποτα. Αλλά αυτή είναι και η καλή πλευρά του κόσμου, γιατί ακόμα κι αν τον χάσεις όλο, δεν έχεις χάσει τίποτα», έγραψε ο Μουσαβί, σύμφωνα με το Tasnim.
- Διαρροή χημικών σε εργοστάσιο στη Νυρεμβέργη – Δεκάδες εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, ένας νεκρός
- Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε προσφυγή των Δημοκρατικών για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη στη Βιρτζίνια
- Ο Αραγτσί προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό για αυξανόμενο οικονομικό κόστος από τον πόλεμο «επιλογής» του Τραμπ
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.