Ο Γάλλος σεφ, γνωστός για δεκάδες πιάτα μεταξύ των οποίων και του διάσημου πουρέ του, ήταν ιδιοκτήτης πολυάριθμων εστιατορίων σε Παρίσι, Μονακό, Λας Βέγκας, Τόκιο και Μπανγκόγκ.
Ο Joel Robuchon είχε αναδειχθεί σε «σεφ του αιώνα» από τον διάσημο οδηγό υψηλής γαστρονομίας Gault et Millau το 1990.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.