Κόρκερ: Ο Τραμπ είναι ψεύτης

O γερουσιαστής του Τενεσί, Μπομπ Κόρκερ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «εντελώς ψεύτη». Οι δυο άντρες διαφωνούν έντονα σχετικά με τις φορολογικές περικοπές.

Ο Κόρκερ κατηγόρησε τον Τραμπ σε σειρά συνεντεύξεων για ψεύδη, προσθέτοντας ότι έχει υποβαθμίσει τις ΗΠΑ και έχει αποδυναμώσει τη θέση της Αμερικής παγκοσμίως.

Ο Τραμπ απάντησε μέσω Twitter, αποκαλώντας τον γερουσιαστή «χαμηλού βεληνεκούς», που «δε θα μπορέσει να επανεκλεγεί».

«Διαλύει σκοπίμως τις διεθνείς μας σχέσεις, σχέσεις που θα ήταν χρήσιμες στο έθνος μας» απάντησε ο Μπομπ Κόρκερ. «Νομίζω ότι η υποβάθμιση των ΗΠΑ είναι αυτό για το οποίο θα τον θυμούνται όλοι».

Ο Κόρκερ, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, υπογράμμισε ότι οι ηγέτες των άλλων χωρών γνωρίζουν ότι τα περισσότερα από όσα έχει πει ο Τραμπ είναι αναληθή.

Μετά τις δηλώσεις του γερουσιαστή στο NBC Today σχετικά με τις φορολογικές περικοπές, ο Τραμπ πέρασε στην επίθεση με αναρτήσεις στο Twitter, τονίζοντας ότι ο Κόρκερ δε θα μπορούσε να επανεκλεγεί, χαρακτηρίζοντάς τον «ελαφρύ» πολιτικό, χωρίς ιδιαίτερο «βάρος».

Πηγή: skai.gr