Λήξη συναγερμού στο Παρίσι - Συνελήφθησαν δύο άτομα - Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

Όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα έχει σημάνει συναγερμός στη γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς ομάδα νεαρών σε αστικό λεωφορείο απειλούν να το ανατινάξουν.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από το σημείο στο οποίο έχουν ακινητοποιήσει το λεωφορείο στο 14ο διαμέρισμα της Γαλλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα το σημείο στο οποίο βρίσκεται το λεωφορείο είναι πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό Gobelins τον οποίο οι αρχές για λόγους ασφαλείας έχουν εκκενώσει.




Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι νεαροί που απειλούν να ανατινάξουν το όχημα είναι τρεις και στο σημείο αυτή την ώρα σπεύδει και ειδικός διαπραγματευτής της γαλλικής αστυνομίας.




Όπως μεταδίδει το TF1 μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας οι αρχές έχουν συλλάβει δύο νεαρούς οι οποίοι οδηγούνται για ανάκριση στα κεντρικά της αστυνομικής διεύθυνσης του Παρισιού. 

Ειδική μονάδα πυροτεχνουργών ερευνά με την συνδρομή ειδικών σκύλων το λεωφορείο στο οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχουν εκρηκτικά. 




Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης