ΗΠΑ: 5χρονος εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του σε περιστρεφόμενο εστιατόριο

Ένα πεντάχρονο αγόρι έχασε την ζωή του την Παρασκευή όταν εγκλωβίστηκε και συνετρίβη από σταθερό τοίχο περιστρεφόμενου εστιατόριου στην Ατλάντα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία που επικαλείται, σήμερα, η USA Today.

Το δυστύχημα συνέβη στον 73 όροφο του ξενοδοχείου Westin Peachtree Plaza Hotel, ο οποίος περιστρέφεται διαρκώς, παρέχοντας στους πελάτες πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί επισκεπτόταν μαζί με την οικογένεια του την πόλη. Ενώ βρίσκονταν και οι τρείς στο εστιατόριο, το παιδί απομακρύνθηκε ένα-δύο μέτρα από τους γονείς του και εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο περιστρεφόμενο τμήμα του δαπέδου και έναν σταθερό τοίχο με αποτέλεσμα να συνθλιβεί, χάνοντας τη ζωή του.

Το προσωπικό και οι πελάτες που γευμάτιζαν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο επιχείρησαν να βοηθήσουν το μικρό παιδί, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν το τραυματισμένο αγόρι, χωρίς αποτέλεσμα.

Σε δήλωση του, ο διευθυντής του ξενοδοχείου εξέφρασε τη θλίψη για τον θάνατο του παιδιού και, απευθύνοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αγοριού, σημείωσε πως η διοίκηση συνεργάζεται πλήρως με τις αστυνομικές αρχές, για τη διερεύνηση όλων των προβλημάτων που οδήγησαν στο δυστύχημα.





Πηγή: skai.gr