Ν. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μοίρασε το Mein Kampf του Χίτλερ

Ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας κυβερνήτης Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να μοίρασε αντίγραφα του περιβόητου βιβλίου του Αδόλφου Χίτλερ Ο Αγών μου (Mein Kampf) στους κορυφαίους αξιωματούχους του προτρέποντάς τους να το μελετήσουν για να ενισχύσουν τις ηγετικές τους ικανότητες!

Ο Κιμ φέρεται να μοίρασε το ιδεολογικό μανιφέστο του γερμανού δικτάτορα κατά τους εορτασμούς των γενεθλίων του, τον Ιανουάριο, ανέφερε ο νοτιοκορεατικός ιστότοπος Νέο Focus International τον οποίο διαχειρίζονται Βορειοκορεάτες αποσκιρτήσαντες.

Το δημοσίευμα, που φαίνεται ότι προέρχεται από έναν ανώνυμο Βορειοκορεάτη αξιωματούχο που εργάζεται στην Κίνα, έλαβε την Τετάρτη μεγάλη έκταση σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες της Νότιας Κορέας και εξαγρίωσε τη Βόρεια Κορέα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε ουσιαστικά μέτρα για τη ‘φυσική απομάκρυνση’ των κατάπτυστων ανθρώπινων αποβρασμάτων που διαπράττουν προδοσίες», αναφέρει ανακοίνωση των αρχών της Πιονγιάνγκ που δημοσιεύεται από το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας.

«Τα βρόμικα ανθρώπινα αποβράσματα δεν θα είναι ποτέ ξανά σε θέση να κοιτάξουν ψηλά στον ουρανό, ούτε θα είναι σε θέση να βρουν μια σπιθαμή γης να ταφούν μετά το θάνατό τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο του Χίτλερ διαπνέεται από έντονο μίσος κατά των Εβραίων, των Σλάβων, και από υπέρτατο θαυμασμό για τη γερμανική φυλή.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ