Wacken: Μεσήλικοι με ψυχολογικά και όχι ροκάδες παππούδες οι δύο άνδρες

Η είδηση των δύο «ροκάδων» παππούδων που το σκάνε από οίκο ευγηρίας για να παρακολουθήσουν μέταλ μουσικό φεστιβάλ, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς έμοιαζε πολύ καλή για να είναι αληθινή… και όντως τελικά δεν ήταν.

Σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής αστυνομίας “Peter Berndt” , oι δύο παππούδες δεν ήταν τελικά...παππούδες αλλά δύο άνδρες με ψυχοπαθολογικά προβλήματα, ηλικίας 58 και 59 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες απέδρασαν από ψυχιατρική κλινική όντως με σκοπό να περάσουν ένα ξέφρενο βράδυ Παρασκευής, αλλά όχι στο διάσημο μέταλ φεστιβάλ.

Ειδικότερα, άτομα που παρακολούθησαν την συναυλία, εντόπισαν αργότερα τους δύο άνδρες σε στάση λεωφορείου δίπλα στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ, να περιμένουν λεωφορείο παρά το γεγονός ότι τα δρομολόγια είχαν διακοπεί καθώς ήταν περίπου 3 το ξημέρωμα.

Όπως επιβεβαιώνουν μάλιστα μάρτυρες που κάλεσαν τις αρχές να σπεύσουν στο σημείο, έμοιαζαν σε κάθε περίπτωση αποπροσανατολισμένοι, αβοήθητοι και εκτός πραγματικότητας.

Η αστυνομία τους μετέφερε σε νοσοκομείο προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας τους και να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειας, φροντίζοντας την επόμενη μέρα για την μεταφορά τους στο ίδρυμα, με ναυλωμένο ταξί.

Πηγή: skai.gr-AP