Από πολιτικός... oικοδεσπότης του Top Gear o Νάιτζελ Φάρατζ;

Δεν πέρασαν καλά - καλά λίγες ώρες από την παραίτηση του Νάιτζελ Φάρατζ από την ηγεσία του Ukip, και ήδη κάποιοι έσπευσαν να τού βρουν δουλειά!

Ο Φάρατζ παραιτήθηκε το πρωί από την ηγεσία των Βρετανών εθνικιστών μετά τη αναπάντεχη αποτυχία τους στις εκλογές (κέρδισαν μόλις 1 έδρα επί συνόλου 650...), ενώ δεν εξελέγη καν βουλευτής.

Τα κοινωνικά δίκτυα έσπευσαν να βοηθήσουν τον Φάρατζ να βρει εργασία προτείνοντας στον ιδιόρρυθμο πολιτικό να είναι οικοδεσπότης του (νέου) Top Gear, μετά την αποχώρηση των Τζέρεμι Κλάρκσον, Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ από την εκπομπή που προβάλλεται και στον ΣΚΑΪ.

Στο Twitter μάλιστα συμφωνούν ότι μια νέα τηλεοπτική καριέρα θα ήταν μια καλή κίνηση για τον πολιτικό με την βιτριολική γλώσσα, ενώ το γραφείο στοιχημάτων William Hill κάνει λόγο για πιθανότητες 16/1 ώστε να γίνει το νέο «πρόσωπο» του Top Gear, και 10/1 οικοδεσπότης του... ριάλιτι Strictly Come Dancing (κάτι σαν το δικό μας Dancing with the Stars).

Μάλιστα, ένας χρήστης πήγε ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας μαζί με τον Φάρατζ να πιάσουν δουλειά στο Top Gear και οι... έτεροι παραιτηθέντες Έντ Μίλιμπαντ και Νίκολας Κλεγκ! Μιλάμε για ομάδα που κερδίζει(;) 



Πηγή: skai.gr