Κλείσιμο

Γαλλία: Πουλάει... βίλα 2 εκατομμυρίων ευρώ, αντί 10 ευρώ! (video)

Το... αφεντικό (ή μάλλον η ιδιοκτήτρια) τρελάθηκε; Ο λόγος για τη Γαλλίδα Νατάσα Μποντιέ, μια 40χρονη μητέρα, η οποία με τα τρία της παιδιά, αποφάσισε να δώσει για 10 ευρώ τη βίλα της, 520 τετραγωνικών μέτρων, εκτιμώμενης αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, σε όσους απαντήσουν σωστά στις δύο ερωτήσεις ενός διαγωνισμού.

Η εντυπωσιακή βίλα, βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον της Γαλλίας, ανάμεσα στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, σε ένα οικόπεδο μόλις... 2.500 τετραγωνικών μέτρων.

Στην περίπτωση πάλι που ο νικητής θέλει απλά να εισπράξει το αντίτιμο της βίλας, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, διότι ως επίσημος ιδιοκτήτης της αν αποφασίσει να την πουλήσει, ακόμη και στο 1/4 της αξίας της, τα 10 ευρώ του, θα του έχουν αποδώσει κέρδη της τάξεως των 500.000 ευρώ!

Με 10 ευρώ συμμετοχή, ο καθένας μπορεί να απαντήσει σε μία ερώτηση λογικής και μία ερώτηση γενικής γνώσης, προκειμένου να δικαιούται να συμμετάσχει στη  μεταβίβαση ενός σπιτιού 2 εκατομμυρίων ευρώ στο όνομά του. Ο διαγωνισμός φαίνεται καθόλα νομότυπος, οι κανόνες του  υπόκεινται στη Γαλλική νομοθεσία, και μάλιστα μπορούν να συμμετάσχουν και Έλληνες πολίτες αρκεί να είναι άνω των 18 ετών.

Πηγή: skai.gr