Κλείσιμο

Ποδοσφαιρική ομάδα ανοίγει κοιμητήριο πολυτελείας: Αναπαυθείτε δίπλα στα ινδάλματά σας!

Ένα κοιμητήριο πολυτελείας για όσους οπαδούς του θέλουν να... αναπαυθούν εν ειρήνη για πάντα δίπλα στα ινδάλματα τους (με το αζημίωτο φυσικά), πρόκειται να ανοίξει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη Βραζιλία!

Ο λόγος για την oμάδα ΣΚ Κορίνθιανς Παουλίστα (ή απλά Κορίνθιανς όπως είναι ευρέως γνωστή), της οποίας οι υποστηρικτές θα είναι σε θέση να επιλέξουν ένα από τα... 70.000 σημεία ταφής με το κόστος να κυμαίνεται από 1.870 δολάρια (1.473 ευρώ) έως και... 3.240 δολάρια (2.587 ευρώ)!

Το νεκροταφείο, με την ονομασία, «Κορίνθιανς για Πάντα» θα χρησιμεύσει ως τον τελικό τόπο ανάπαυσης μερικών από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας, και οι ιθύνοντες της ομάδας εκτιμούν ότι πολλοί οπαδοί θα σπεύσουν για ένα... «διαρκείας», ενώ θα θάβονται με όλες τις τιμές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο Ρικάντο Πολίτο, δηλώνει δε ότι το νεκροταφείο, δεν θα είναι απλώς ένα κοινό νεκροταφείο, καθώς θα έχει κομφόρ που θα ζήλευε και ξενοδοχείο πέντε αστέρων: Αίθουσες συνεδριάσεων (για τους ζωντανούς υποθέτουμε), όμορφα διαμορφωμένους κήπους, ένα εστιατόριο, μια λίμνη και θα βρίσκεται μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή!

Σημειώνεται ότι οι Κορίνθιανς εκτιμάται ότι έχουν σχεδόν 30 εκατομμύρια οπαδούς σε όλη τη Βραζιλία, όντας η δεύτερη σε δημοφιλία ομάδα στη λατινοαμερικανική χώρα. Το προσωνύμιό τους δε, είναι Bando de Loucos (Ένα μάτσο τρελοί). Ορθώς...
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ