Δείτε επτά πράγματα που απαγορεύονται στην Αμερική (τα όπλα επιτρέπονται)

Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. "Η πατρίδα των ελεύθερων και το σπίτι των γενναίων". Μια χώρα όπου μπορεί κανείς να αγοράσει ένα οπλοπολυβόλο AR15 όπως αγοράζει ένα πακέτο τσίχλες και όπου ένα 9χρονο κορίτσι μπορεί να εκπαιδεύεται στη χρησιμοποίηση αυτόματων Uzi (σκοτώνοντας κατά λάθος τον εκπαιδευτή της).

Τι απαγορεύεται όμως; 

Kinder Έκπληξη

Null

...Την ίδια στιγμή, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος γεύεται την «αμαρτωλή» γλυκιά σοκολατένια γεύση της Kinder Έκπληξη στην Αμερική η FDA (Food and Drug Administration – ο οργανισμός που ελέγχει τρόφιμα και φάρμακα) την έχει απαγορεύσει, με τη δικαιολογία ότι το παιχνίδι που κρύβεται μέσα στα σοκολατένια αβγουλάκια θα μπορούσε προκαλέσει πνιγμό στα παιδιά.

Χάγκις

Null

Η FDA έχει επίσης απαγορεύσει τις εισαγωγές Χάγκις, το έδεσμα της παραδοσιακής σκοτσέζικης κουζίνας. Οι Αμερικανοί μπορούν να φτιάχνουν τα δικά τους χάγκις, αλλά οι ΗΠΑ δεν επιτρέπουν τρόφιμα στη χώρα στα οποία περιέχονται πνευμόνια προβάτων.

Πτερύγια καρχαρία

Null

Επίσης, από το 2011 απαγορεύεται στην Καλιφόρνια η εισαγωγή πτερυγίων καρχαρία. Πρόκειται για μια παραδοσιακή κινεζική λιχουδιά, αλλά τα πτερύγιά τους έχουν απαγορευτεί, καθώς χωρίς αυτά οι καρχαρίες μπορεί να πνιγούν επειδή περιορίζονται οι κινήσεις τους.

Οι θηλές της Εύα Γκριν

Null

Όσον αφορά την 7η τέχνη, πρόσφατα απαγορεύτηκε η αφίσα της ταινίας του Ρόμπερτ Ροντρίγκες Sin City 2, καθώς αχνοφαίνονται οι θηλές της Εύα Γκριν κάτι που χαρακτηρίστηκε ως πολύ προκλητικό από τις αμερικανικές αρχές.

Λεξικά

Null

Η 10η έκδοση του διάσημου αμερικανικού λεξικού Merriam-Webster αφαιρέθηκε από τις αίθουσες διδασκαλίας της νότιας Καλιφόρνιας το 2010, μετά από καταγγελία ενός γονέα ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να διαβάσουν τον ορισμό του όρου «στοματικό σεξ».

Παιχνίδια Μπίνγκο μακράς διαρκείας 

Null

Ως γνωστόν, στις ΗΠΑ επιτρέπεται να παίζετε το γνωστό τυχερό παιχνίδι Μπίνγκο. Και στη Βόρεια Καρολίνα, επιτρέπεται, αρκεί να μη διαρκεί πάνω από πέντε ώρες. Για πάνω από πέντε ώρες θα πρέπει να ικανοποιήσετε την ακόρεστη όρεξή σας για Μπίνγκο σε ένα πανηγύρι. 

Ιce bucket challenge 



Το περίφημο πλέον «μπουγέλωμα» με έναν κουβά με νερό και πάγο, ξεκίνησε ώστε να ενισχυθεί η έρευνα για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση. Ωστόσο, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών το απαγόρευσε από τους διπλωμάτες της, καθώς στις ΗΠΑ σε άτομα με δημόσια αξιώματα όπως οι πρέσβεις δεν επιτρέπεται να εμπλακούν σε καμία δραστηριότητα (όπως το συγκεκριμένο «μπουγέλωμα») για προσωπικό όφελος, ακόμη και αν ο σκοπός είναι ιερός.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ