Συνταξιούχος υποβάλλεται σε εγχείρηση αφαίρεσης... πιρουνιού από το μόριό του!

Σε εγχείρηση αφαίρεσης ενός... πιρουνιού 10 εκατοστών από το πέος του υποβλήθηκε ένας 70χρονος συνταξιούχος στην Καμπέρα της Αυστραλίας! Το πιρούνι μάλιστα το τοποθέτησε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης(!)

Το... ατυχές (για τον ηλικιωμένο) γεγονός περιγράφεται στο πρόσφατο τεύχος ενός ιατρικού περιοδικού από τους τρεις χειρουργούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση στον άνδρα για να αφαιρέσουν το κουζινικό σκεύος.

Ανέφεραν πώς ο συνταξιούχος έσπευσε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια για την αφαίρεση του μαχαιροπίρουνου που... έμπηξε στο μόριο του(!) για να επιτύχει την σεξουαλική κορύφωση.

Τελικά, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το αντικείμενο -χρησιμοποιώντας πάντως μεγάλη ποσότητα λιπαντικού και λαβίδες- ενώ ο άνθρωπος υπεβλήθη σε επέμβαση ευρισκόμενος σε γενική αναισθησία...

“Είναι προφανές
ότι το ανθρώπινο μυαλό δεν έχει αναστολές”, σχολίασαν... με φιλοσοφική διάθεση οι γιατροί στο περιοδικό Χειρουργικής International Journal of Surgery Case Report.
“Η αυτοερωτική διέγερση με τη βοήθεια αυτοεισαγόμενων ξένων σωμάτων στην ουρήθρα υπάρχει προ αμνημονεύτων χρόνων και αποτελεί ασυνήθιστη, αλλά γνωστή, πρακτική στους ουρολόγους” διευκρινίζουν.

Πέραν της λεπτομερούς αναφοράς στο περιστατικό με το πιρούνι, στο ιατρικό κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά και για άλλα αντικείμενα που έχουν αφαιρεθεί κατά καιρούς από ανθρώπινα σώματα, όπως οδοντόβουρτσες, μολύβια και... λαμπτήρες! Πράγματι, ανθρώπινο μυαλό δεν αναστολές, αλλά μερικές φορές καλό είναι να μην ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε κινέζικα ξυλάκια...

Pensioner has fork removed from penis by surgeons after sexual play

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ