ΘΑΛΑΣΣΑ


Ένα κουτί θάλασσα ενάντια στην υπεραλίευση

Καταναλωτές από την Αθήνα μπορούν να παραγγείλουν τα ψάρια τους μέσω διαδικτύου, απευθείας από ψαράδες από τη Λέσβο και τη Λέρο, που χρησιμοποιούν ήπιους τρόπους αλιείας. Η εκστρατεία του ΣΚΑΪ, της Greenpeace και του WWF για τη θάλασσα μας

 
Για τη στήριξη της παράκτιας αλιείας αλλά και για να διατηρηθούν τα ιχθυαποθέματα, η Greenpeace στηρίζει την πρωτοβουλία των παράκτιων ψαράδων "Ένα κουτί θάλασσα".

Καταναλωτές από την Αθήνα μπορούν να παραγγείλουν τα ψάρια τους μέσω διαδικτύου, απευθείας από ψαράδες από τη Λέσβο και τη Λέρο, που χρησιμοποιούν ήπιους τρόπους αλιείας με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στη θάλασσα, και να τα παραλάβουν εντός 24 ωρών φρέσκα και με όλες τις πληροφορίες, Τον τρόπο που αλιεύτηκαν , την περιοχή και το όνομα του ψαρά.

Ο καταναλωτή παραλαμβάνει μια ποικιλία φρέσκων ψαριών που ψάρεψε ο ψαράς την προηγούμενη ημέρα. Έτσι διασφαλίζεται ότι το ψάρι είναι φρέσκο, εποχικό και υπεύθυνα αλιευμένο, ενώ υποστηρίζονται ενεργά οι ψαράδες του προγράμματος.

 
Χαβάη: Δύτες κολύμπησαν πλάι σε τεράστιο λευκό καρχαρία (video)
Ένας γιγαντιαίος λευκός καρχαρίας, από τους μεγαλύτερους που έχει δει ποτέ άνθρωπος, εντοπίστηκε στα νερά...
18.01.2019, 05:52
ΕΛΚΕΘΕ: Μονόδρομος η γαλάζια ενέργεια για την Ελλάδα
Οι πλωτές πλατφόρμες σε λίγα χρόνια θα είναι μονόδρομος, καθώς για να πετύχει η χώρα -έως το 2030- τους...
23.11.2018, 19:51
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.