Galaxy Nexus: Το νέο «όπλο» από Samsung και Google

Samsung και Google, οι δύο τεχνολογικοί σύμμαχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και κλιμακώνουν τη μάχη του απέναντι στην Apple, παρουσιάζοντας το τελευταίας τεχνολογίας κινητό τους με λειτουργικό σύστημα android. Την ίδια ώρα, εντείνεται η κονταρομαχία Samsung και Apple για τα νέα εμπορικά blockbuster, τα tablets και τα smartphones.

«Εν όψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου το νέο τηλέφωνο Galaxy Nexus θα είναι το στρατηγικό προϊόν μας για την εορταστική περίοδο και το κλείσιμο της χρονιάς», δήλωσε ο πρόεδρος της Samsung's mobile JK Shin.

Η παρουσίαση του Galaxy Nexus, που θα διατεθεί στην αγορά το Νοέμβριο.

Ταυτόχρονα, πρόκειται για το πρώτο «επίτευγμα» που παρουσιάζει η Google μετά την απόκτηση της Motorola Mobility Holdings έναντι 12.5 δισ. δολαρίων την περασμένη άνοιξη.

Η τελευταία έκδοση Google android, που ονομάζεται Ice Cream Sandwich, είναι ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να ενοποιήσει τη λειτουργία tablet και smartphone συσκευών.

Η Apple φαίνεται προς το παρόν να κερδίζει στα σημεία των... εφαρμογών και των παιχνιδιών καθώς το τεχνολογικό “Μήλο” προσφέρει περισσότερες από 425.000 εφαρμογές έναντι 300.000 εφαρμογών που προσφέρει το δημιούργημα Samsung και Google.

Πηγή: skai.gr