Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για ΑΕΚ ο Ζαρουρί - Θλάση στον τετρακέφαλο ο Γεντβάι

Ο Ράφα Μπενίτεθ χαμογελά για την κατάσταση του Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος ενδέχεται να έχει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή στο αθηναϊκό ντέρμπι

Ζαρουρί

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ συνέχισε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Ο Ράφα Μπενίτεθ χαμογελά για την κατάσταση του Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεσή του για το ερχόμενο ματς.

Αντίθετα, ο Τιν Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο, ατομικό έκανε ο Κάτρης, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Ντέσερς, Σισοκό.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr
15 0 Bookmark