Κλείσιμο

Πέρασε ο Λεβαδειακός από το Αγρίνιο, "Χ" στη Ριζούπολη η Κέρκυρα

Τυχερός ο Λεβαδειακός πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού που ήταν καλύτερος. Αντίθετα η Κέκρυρα πήρε το 0-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1

Οι Αγρινιώτες έχασαν, δίχως υπερβολή, καμιά δεκαριά, τεράστιες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων και δύο δοκαριών, αλλά οι Βοιωτοί, αφού… χτύπησαν σαν κόμπρα (47') με τον Νιασέ, είχαν -πέρα από άστρο- σε εξαιρετική μέρα τον Επασί, άντεξαν και πέτυχαν, τελικά, μια τρομερή νίκη (0-1), που τους φέρνει, αήττητους, στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας!

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο πως η τύχη ευνοεί, όχι μόνο τον τολμηρό, αλλά και τον… καλό, και ο Ζοσέ Ανιγκό έχει φτιάξει κάτι, πραγματικά, καλό (ειδικά στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και στην κόντρα επίθεση) στη Λιβαδειά, που βλέπει την ομάδα της πόλης να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, πορεία της στην ιστορία του συλλόγου.

Στους 13 βαθμούς, λοιπόν, οι «πράσινοι», φιγουράρουν, πλέον, σε ακόμη πιο ψηλά… πατώματα, στους οκτώ έμειναν τα «καναρίνια», που πάντως, θα θυμούνται για καιρό την αστοχία τους -με τον Μάκη Χάβο να φωνάζει οργισμένος στο 85', έπειτα από τη… νιοστή ευκαιρία, «έλεος, έλεος» και να κλοτσάει ό,τι βρίσκει μπροστά του!

Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα 0-0

Τι κι αν το ματς κόντρα στην Κέρκυρα ήταν σαν τελικός για τον Απόλλωνα... Οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, δημιούργησαν μόνο δύο ευκαιρίες στην άμυνα των «Φαιάκων» σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο και παρέμειναν χωρίς νίκη (0-0) στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παίρνοντας άριστα στη μεσοαμυντική τους λειτουργία, μπλόκαρε τους γηπεδούχους και παρά το γεγονός ότι έμεινε και με 10 παίκτες στο 62' λόγω αποβολής του Ντουαλά (δεύτερη κίτρινη), δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό σε μια έδρα ανταγωνιστικής ομάδας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλέον, ο Απόλλων παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς, τη στιγμή που η Κέρκυρα έφτασε τους 6 και έχει απομακρυνθεί και από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», περιμένοντας και το αυριανό ματς της ΑΕΛ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr