Κλείσιμο

Φουλάρει για play offs ο Πλατανιάς, πέρασε και από το Αγρίνιο!

Ο Παναιτωλικός είχε την στατιστική υπεροχή, αλλά ο Πλατανιάς την ουσία. Οι γηπεδούχοι έκαναν περισσότερες τελικές και είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο.

Με την νίκη αυτή, οι Κρητικοί διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα στα πέντε ματς (τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες) και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα της Superleague.

Ο Γιώργος Μανούσος ήταν αυτός που έδωσε σε μεγάλο βαθμό την νίκη στην ομάδα του, καθώς είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του Πλατανιά. Στο πρώτο τέρμα κάνει πολύ ωραία ενέργεια και κερδίζει το πέναλτι από τον Χαντάκια.

Ανέλαβε την εκτέλεσή του και ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 0-1. Στο δεύτερο τέρμα ήτανα υτός που πήρε την πρώτη κεφαλιά και έδωσε ασίστ στον Καρυπίδη, που πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ σε 1-2 με τον Άλβαρο Ρέι.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Χαντάκιας, Κούσας, Πάουλο, Λόπες (Παπαδόπουλος 69'), Μπράβο (Ρέι 58'), Μάκος, Φάρλεϊ, Κλέσιο (Κουτρομάνος 74'), Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε (Ντεμπέσα 89'), Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (Μαραγκός 86'), Στάθης, Μουνάφο, Μανούσος (Αποστολόπουλος 75'), Σίγκνιεβιτς.
Πηγή: skai.gr