Πέρασε από τα παγωμένα Τρίκαλα ο Αστέρας, 2-0 τον ΑΟΤ

Τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου έβαλε ο Αστέρας Τρίπολης στα παγωμένα Τρίκαλα, καθώς παρά τις αλλαγές που είχε στην ενδεκάδα του επικράτησε 2-0 του ΑΟΤ.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν για ένα γκολ, το οποίο μπορεί να μην ήρθε στο 30’, όταν το σουτ του Δημούτσου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη, όμως επετεύχθη στο 39’, με τον Καλτσά να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε σουτ του Ιωαννίδη.

Μπορεί το πρώτο μέρος να μην είχε κι άλλο γκολ για τον Αστέρα, όμως αυτό ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, με τον Ιγκλέσιας να γράφει το 2-0 στο 50’.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα υπό τον φόβο και κάποιου τραυματισμού στον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, με τον ΑΟΤ να παίρνει τα πάνω, αλλά τον Αθανασιάδη να σταματά τις προσπάθειες των Λεάντρο (70’) και Μαρουκάκη (83’).

Οι συνθέσεις:

ΑΟΤ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς).

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.
Πηγή: soccerplus.gr