Κλείσιμο

Σε τροχιά εξομάλυνσης οι σχέσεις της Super League με τη Nova

Σε τροχιά εξομάλυνσης φαίνεται πως μπαίνουν οι σχέσεις της Super League με τη Nova μετά το αποψινό Δ.Σ. του συναιτερισμού, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την καταβολή του ποσού που αφορά τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίγκα ήρθε σε συνεννόηση με την πλευρά της Nova και ως εκ τούτου το συνδρομητικό κανάλι συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί για τον μήνα Νοέμβριο σε πέντε δόσεις, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα (5/12).

Σε ό,τι αφορά τα ποσά που οφείλει η Nova στη Super League τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και συγκρούονται με την ενεργοποίηση των ρητρών, από την πλευρά της συνδρομητικής τηλεόρασης για τις αναβολές που προέκυψαν στο πρωτάθλημα, θα συζητηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου να μην υπάρξουν νέες εντάσεις μέσα στο 2016.

Η Super League μετά το πέρας της συνεδρίασης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι την 13η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύμα του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία. Επίσης ανακοίνωθηκε ότι η 11η αγωνιστική, στην οποία περιλαμβάνεται και το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και η οποία αναβλήθηκε μετά τον εμπρησμό στην οικία του Μπίκα, θα διεξαχθεί το τριήμερο στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League, στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, η οποία συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

2/ Η 11η αγωνιστική ημέρα (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017».
Πηγή: soccerplus.gr