Κλείσιμο

Αυτός είναι ο δικαστής που πήρε στα χέρια του την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» έφερε στο «φως» ο Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Έπειτα από την κλήρωση που έγινε, λοιπόν, προέκυψε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών, που θα κρίνει πόσοι εκ των 35 κατηγορούμενων (28 έχει προτείνει ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος να παραπεμφθούν σε δίκη, ενώ ένας είναι αποθανών) θα καθίσουν στο εδώλιο της δικαιοσύνης και το αν θα προφυλακιστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος.

Ο εν λόγω δικαστής
, που έχει διατελέσει προϊστάμενος στα πρωτοδικεία Θράκης και Εύβοιας, ενεπλάκη στο παραδικαστικό κύκλωμα του 2007, που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο ίδιος, βέβαια, απηλλάγη (ήταν ανάμεσα στους 18 απαλλαγέντες) και ουδέποτε παραπέμφθηκε σε δίκη, με απόφαση του εισαγγελέα Εφετών, Κυριάκου Καρούτσου.

Μέλη, εξάλλου, του συμβουλίου είναι οι κυρίες Αγγελάκη, Κανελλοπούλου, Ρουσέα και Ροδέση. Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο κ. Σταμαδιάνος βρίσκεται στην κορυφή της δικαστικής βαθμίδας, ως ένας από τους τρεις προέδρους των Συμβουλίων Εφετών.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr