Χουλτ: Προσοχή στην ΑΙΚ Στοκχόλμης - Έτοιμος ο Ζέκα, ανεβαίνει ο Λέτο

Μια σκληροτράχηλη ομάδα που θα μπει αποφασισμένη και στα δύο παιχνίδια χαρακτήρισε την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Νίκλας Χουλτ. Ο άσος του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλο των πράσινων τα προκριματικά του Europa League και επεσήμανε ότι όλοι στους πράσινους πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί και στα δύο τους παιχνίδια.

«Έχω ένα καλό ρεκόρ απέναντί τους και ελπίζω πραγματικά να το συνεχίσω αυτό και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουμε χαλαρά. Είναι μια καλή ομάδα. Σύμφωνοι ποιοτικά μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού όμως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια. Γιατί είναι ένας αντίπαλος που πολεμάει. Θα πολεμήσει σκληρά μέσα στο γήπεδο για κάθε πιθανότητα που έχει και θα προσπαθήσει τακτικά να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στα δικά της χαρακτηριστικά. Θέλει λοιπόν, μεγάλη προσοχή», τόνισε –αρχικά- μιλώντας στην εφημερίδα Goal και συνέχισε αναφερόμενος στην προσαρμογή των νέων παικτών της ομάδας:

«Ήταν εύκολο για όλους μας. Γιατί όλοι μας υποδέχθηκαν πολύ καλά, πολύ σωστά μέσα στην ομάδα και το έκαναν πολύ εύκολο αυτό για εμάς που ήρθαμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία σε δυνατό επίπεδο και όλο αυτό βοήθησε συνολικά την ομάδα. Το ρόστερ μας έχει πολύ ποιότητα και αυτό ανεβάζει τον καθέναν μέσα από την καθημερινή προπόνηση. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι μας έτοιμοι και σε ένα καλό επίπεδο για αυτά τα ευρωπαϊκά ματς που είναι όλα πολύ σημαντικά για όλο τον σύλλογο».

Τέλος ο Χουλτ υπογράμμισε ότι το γεγονός πως το πρώτο ματς της σειράς είναι εντός έδρας είναι κάτι θετικό για τον Παναθηναϊκό.

«Είναι καλύτερο για εμάς. Θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε έναν καλό σκορ για τη ρεβάνς», κατέληξε.

Κανονικά ο Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στο Κορωπί από χθες, μαζί με τους Λεντέσμα και Γουακάσο.

Κάθε ημέρα και αυξάνονται οι πιθανότητες της παρουσίας του Σεμπαστιάν Λέτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΙΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε την Κυριακή κανονικά σε έντονους ρυθμούς δίνοντας έναν λόγο στον Αντρέα Στραματσόνι να χαμογελά.

Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ευαγγέλου και Τελάντερ που συνέχιζαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.
Πηγή: skai.gr