Roland Garros: Οριστική αναβολή - Πάει για Δευτέρα ο τελικός!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μεταξύ άλλων, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στη δέκατη μέρα του Roland Garros, αφού αναβλήθηκαν λόγω βροχής και οι αγώνες που είχαν ήδη ξεκινήσει νωρίτερα!

Αυτό σημαίνει
ότι όσοι τενίστες βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό δεν έχουν ακόμα παίξει τους αγώνες του τέταρτου γύρου, οπότε η λογική λέει ότι οι διοργανωτές δεν θα τους βάλουν να αγωνιστούν Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Άρα πάμε για Δευτεριάτικο τελικό!

Ούτε οι γυναίκες είναι, βέβαια, σε καλύτερη μοίρα, αλλά τουλάχιστον εκείνες δεν παίζουν αγώνες των πέντε σετ... Υπάρχει, πάντως, πιθανότητα να μεταφερθεί και ο δικός τους τελικός, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας της βροχής δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένα ματς χθες.

Ας κάνουμε, λοιπόν, μια... ανακεφαλαίωση...

Τα ματς Τζόκοβιτς-Μπαουτίστα (3-6, 6-4, 4-1), Φερέρ-Μπέρντιχ (2-1), Γκούλμπις-Γκοφέν (3-0), Γκρανόγερς-Τιμ (2-6, 7-6) θα συνεχιστούν αύριο, ενώ δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις Μάρεϊ-Γκασκέ, Βαβρίνκα-Ράμος (προημιτελικοί), Σερένα-Σβιτολίνα, Βίνους-Μπαζίνσκι, Σουάρεθ-Πουτίντσεβα, Κις-Μπέρτενς (τέταρτος γύρος).

Η βροχή επηρέασε και τον Στέφανο Τσιτσιπά, που προηγείται με 4-6, 6-1, 3-2 (με μπρέικ) του Ντάνιελ Αλτμάγερ, για τον πρώτο γύρο των juniors.
Πηγή: skai.gr