Κλείσιμο

Super League: Ο ΠΑΟΚ "λύγισε" τον Πλατανιά με το πέναλτι του Κλάους

Με εύστοχο πέναλτι του Αθανασιάδη ο μέτριος ΠΑΟΚ επικράτησε του Πλατανιά στην Τούμπα με 1-0 και κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2015.

Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος η ομάδα του Τούντορ ήταν ακίνδυνη επιθετικά με εξαίρεση την φάση στο 20΄ όταν ο Πέλκας με όμορφη ατομική ενέργεια έστρωσε στον Αθανασιάδη στο ύψος του πέναλτι, όμως εκείνος δεν έκανε καλό τελείωμα και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σωτηρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε κάπως την απόδοσή του και στο 67΄ ο Τζαβέλλας κέρδισε πέναλτι (σ.σ. σωστά φωνάζει ο Πλατανιάς) σε μαρκάρισμα του Γκνιάτιτς, με τον Αθανασιάδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια ο φορ του ΠΑΟΚ σκόραρε και πάλι, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε λόγω αντικανονικής θέσης του Μακ που έδωσε την πάσα.

Στο 81΄ ο Πλατανιάς προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ωστόσο το σουτ του Ανγκούλο κόντραρε στον Μαλεζά και το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Τούντορ):
Ολσεν (62' Μελίσσας), Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (22' Σκόνδρας), Τσίμιροτ, Πέλκας (70' Μπερμπάτοφ), Τζιόλης, Μυστακίδης, Λέοβατς, Αθανασιάδης και Μακ

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Μπανανά, Ιτούα (78' Ντίνας), Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (86' Πάγκαλος), Μιλούνοβιτς (70' Ανγκούλο), Μουνάφο, Σελίν, Ράμος.
Πηγή: soccerplus.gr