Κλείσιμο

Παναθηναϊκός: Ο ΟΣΦΠ χάνει δυνάμεις και προτείνει τεχνοκράτη πρόεδρο

Ως επικοινωνιακό κόλπο χαρακτηρίζουν στον Παναθηναϊκό την πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο στη Super League, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν ότι οι δυνάμεις τους στο Δ.Σ. της Λίγκας εξασθενούν.

"Η δήθεν πρωτοποριακή πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο ήταν πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως πάγια θέση ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης", τονίζουν άνθρωποι του "τριφυλλιού", υπογραμμίζοντας ότι οι Πειραιώτες θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να ολοκληρώσει ο Γιώργος Μποροβήλος την θητεία του.

Παράλληλα, οι "πράσινοι" επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει το 3/3 στην ψηφοφορία για τους εκπροσώπους της Super League στην ΕΠΟ (Αγραφιώτης, Παπαδόπουλος, Δάρας), όμως δεν τα κατάφερε αφού μαζί με τους δύο πρώτους εξελέγη ο υποψήφιος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" έμεινε ο Πράνιτς, καθώς ο Κροάτης είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του και στον Παναθηναϊκό δεν γνώριζαν αν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου (21/11).

Ετσι, ο Αντρέα Στραματσόνι αναγκάστηκε να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Πράνιτς, καθώς οι διοικούντες την ομάδα δεν θέλουν να δώσουν δικαίωμα στην ΕΠΟ να τους τιμωρήσει για χρησιμοποίηση παίκτη που αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του λόγω τραυματισμού.
Πηγή: soccerplus.gr