Κλείσιμο

Ετοιμος να αποσυρθεί από τις εκλογές της FIFA ο Ινφαντίνο

Την απόσυρσή του από τις εκλογές για την προεδρία της FIFA θα ανακοινώσει ο Τζιάνι Ινφαντίνο σε περίπτωση που η υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί εγκριθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Οπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της UEFA η κίνησή του να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA δεν εναντιώνεται στον Γάλλο παράγοντα, καθώς και οι δύο έχουν συνεργαστεί άψογα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

"Η συμμετοχή μου στις αρχαιρεσίες δεν εναντιώνεται εκείνης του Μισέλ. Εάν έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος, θα αποσυρθώ. Είναι καθαρά ζήτημα αφοσίωσης. Για την ώρα, παραμένω 100% στην κούρσα και προχωρώ με γνώμονα το καλό όχι μόνο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και το παγκόσμιου", ήταν τα λόγια του Τζιάνι Ινφαντίνο.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Ηθικής της FIFA επέβαλε στον Μισέλ Πλατινί τον περιοριστικό όρο της ενασχόλησης με τον ποδόσφαιρο για 90 μέρες, καθώς φέρεται να πήρε το ποσό των δύο εκατ. δολαρίων από τον Σεπ Μπλάτερ προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητα του από τις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr