Κλείσιμο

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή της Βέροιας στη Super League

Στη Super League θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας δικαιώθηκε σε τρίτο βαθμό από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την ήττα από τον Ολυμπιακό, (3-0, 06/01/13), σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστεί ύποπτο προς χειραγώγηση.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Λεβαδειακού σχετικά με την αθώωση της Βέροια από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απόφαση που κρατά την ομάδα της Ημαθίας στη Super League.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου τη Δευτέρα (03/08) απορρίφθηκε και η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Βέβαια, τα βλέμματα στρέφονται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς την Τετάρτη (05/08) θα συζητηθούν οι εφέσεις του Λεβαδειακού, του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της αθώωσης της Κέρκυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, παρότι είχε χαρακτηριστεί ως "εικονική" από την ΕΕΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr